Pages

02 September 2010

216-ultimul proiect al verii

Daaa, ma chinui de o luna sa ii termin. Ca in visele alea in care te chinui sa ajungi undeva si tot se schimba decorul exact cand sa atingi tinta. Pfuai. Adica nu tehnica a fost grea. Pur si simplu ma plictisisem sa fac acelasi tipar. Si l-am terminat numai si numai pentru ca nu imi place sa las lucrurile neterminate...Ma obseda prezenta lor pe masa de lucru. Ii asezam frumos la vedere, doar doar m-o apuca cheful de ei. Punema mana pe sarma, siii siiii, si faceam altceva din ea. Aoleo ce ma enerveaza! Uite, asa am realizat de ce nu preiau comenzi. Sunt imprevizibila ca sarma asta. :D Nu imi place sa ma simt constransa. Nu imi place sa imi trasez de la inceput linia pe care trebuie sa merg, sau sa stiu dinainte unde voi ajunge...De cele mai multe ori(99%) nu stiu ce va iesi din mainile mele+material. Imi face cu ochiul o culoare, o forma, o...ceva. Si pornesc sa lucrez. Si cam atat. Pe parcurs ma hotarasc ce si cum fac..
Acum am zis ca ma apuc de Fimo  ca tot s-a racorit afara, dar sarma mai are ceva de zis se pare..Lucrez la o bratara de cupru..Stati aproape!

9 comments:

  1. Da, stiam eu de ce te iubesc!!!!! Suntem identice din punctul asta de vedere...exceptand faptul ca tu nu lasi lucrari neterminate, eu in schimb am cel putin 4-5 proiecte in lucru.....:):):)
    Superbi cerceii, am facut doar doua perechi in stilul asta (le-am facut cadou educatoarelor Ilincai:) si stiu cat de enervanta e repetarea acelorasi pasi...
    Pup fata frumoasa si talentata!!!!

    ReplyDelete
  2. A, nuuuu. Vreo 4 proiecte incepute am si eu. Dar alea nu ma streseaza decat daca stiu cum trebuie terminate si nu o fac pentru ca nu am starea.
    Se intampla sa ajung intr-un punct mort, de unde nu stiu incotro sa o iau. Nu sunt multumita in totalitate de cum arata un lucru si atunci le pun deoparte si astept ideea geniala sa apara. :D Dar proiectele ale caror final il stiu dar nu am chef sa il termin din diverse motive, de cele mai multe ori, pentru ca si-a pierdut magia descoperirii(hihi)de alea trag de mine sa le termin. Pentru celelalte nu ma stresez. Asteptam si eu si ele rabdatoare. :))

    ReplyDelete
  3. Thank you, Mary! It's always a pleasure and an honour to see a comment from you.

    ReplyDelete
  4. Bine te-am regasit, Isa !
    Stam aproape, ca avem ce vedea !
    Uite, din punctul asta de vedere, ne asemanam foarte mult : nici eu n-as putea sa fac vreodata ceva la comanda. Mi s-a propus sa fac ilustratii pentru nu stiu ce carticica pentru copii, nu pot. Stiu senzatia. Si pe aceea de care vorbesti la inceput, din vis.
    Cerceii sunt mortali !

    ReplyDelete
  5. Bine ca ai revenit, Leo! :D
    Suflete libere si rebele, asta suntem. Hihi...
    Multumesc!

    ReplyDelete
  6. Sunt foarte frumosi cercelusii tai! Felicitari :)

    ReplyDelete
  7. Multumesc, Adriana. Cerceloii mai degraba. :))

    ReplyDelete