Pages

10 April 2010

146

6 comments:

  1. Ενα δωράκι σε περιμένει στην είσοδο του σπιτιού μου.Μην τ αφήσεις να περιμένει...

    ReplyDelete
  2. Πολύ όμορφο το ζευγάρι ! Καλλιτεχνημα!!!
    Να έχεις μια όμορφη μέρα!

    ReplyDelete
  3. Ευχαριστώ! :)Πολύ! :D

    ReplyDelete
  4. Draga mea, ce sa mai zic, SUPERBI! Ai evoluat enorm cu PMC, lucrarile tale sunt din ce in ce mai complicate si cu mai multe detalii! Ce sa mai spun de finisaj!!!!
    Imi place toata colectia ta noua, se vede ca ai muncit, nu gluma!!!!
    Pup si abia astept sa mai vorbim!
    PS: mai avem sa alegem culorile pt. zugraveala, parchetul, scara, si suntem aproape gata cu interiorul....Abia astept sa termin, sa ne mutam si sa ma apuc si eu serios de treaba, pentru ca m-am cam lenevit!!!:(
    Deocamdata ma ocup de gradina, am pus o gramada de rasaduri pe balcon!
    Cu drag, Simina:)

    ReplyDelete
  5. Multumesc, Simina! Deci de-asta ai disparut!? Ei te-ai lenevit, doar ca ai alte prioritati. In casuta noua o sa iti amenajezi un coltisor numai al tau, si o sa lucrezi cu si mai mult spor, si o sa recuperezi timpul in care nu ai lucrat. Si unde mai pui, o sa ai loc pentru HIBISCUSI!!! :D :))

    ReplyDelete
  6. Da, iubita, abia astept sa-mi iau iar hibiscusii, asta-toamna i-am dus la ai mei, sa nu mai fie inghesuiti pe un pervaz ingust, langa calorifer. Cred ca simt, pentru ca pana acum n-au mai inflorit deloc!(mie imi stateau mai mereu infloriti:()
    Azi am comandat parchetul, si am luat si masurile pentru scara, asa ca nu mai avem asa mult, vreo luna, o luna si ceva. Apoi alta bataie de cap cu mobila, si poate prin august sa ne mutam si noi!!!!
    Mi-am oprit o camera doar pentru sufletul meu, are ferestrele spre gradina, o zugravesc in verde-olive si o sa cumpar o canapea bordeaux!!! Asa, sa ma inspire!!!!:):):)
    Pup si spor la treaba, salivez la minunile tale!!!!

    ReplyDelete